Skip to content
Muziekles

Sinds augustus 2015 valt ook de muziekschool onder de Stichting. Bijna dagelijks worden er muzieklessen gegeven vanuit De Toel in Nes. Hier bevindt zich een rijk uitgerust muzieklokaal, van alle gemakken voorzien.

owel de jeugd als volwassenen, ongeacht niveau, zijn welkom. De lessen worden overwegend verzorgd in kleine groepjes, maar ook individuele lessen zijn mogelijk. Er bestaat een breed aanbod van o.a. divers blaasinstrument, slagwerk, gitaar en piano. Ook zijn er samenspel mogelijkheden in bijvoorbeeld het leerlingenorkest. Jeugdleden stromen vaak door naar de lokale muziekverenigingen op Ameland die daar uiteraard de vruchten van plukken. Ook in de diverse popbandjes duiken steeds vaker (voormalige) leerlingen van muziekschool Ameland op.

We proberen ons aanbod, gelijk als bij ons cursusaanbod, aan te passen aan de vraag vanuit de gemeenschap. Afgelopen jaar is er bijvoorbeeld gestart met een kleinkunst kamerkoor ensemble. Dit bestaat uit muzikanten die wekelijks onder professionele begeleiding een concertprogramma met luisterliedjes instuderen. Ook zoekt muziekschool Ameland de samenwerking met de lokale scholen. Dit resulteerde bijvoorbeeld afgelopen jaar in een 10 weken durende introductie cursus voor gitaar. Hierbij leren de kinderen de beginselen van het gitaar spelen en kunnen eventueel na afloop van de korte cursus doorstromen in het reguliere aanbod van lessen.

Tarieven
Leerlingen tot 18 jaar in groepsverband:
Jeugdleden: € 35,00 per maand
Jeugdkorps: € 15,00 per maand (alleen jeugdkorps, geen jeugdlidmaatschap)
Volwassenen: € 27,50 per les, af te nemen in een strippenkaart van 10 lessen

Regelmatig krijgen we vragen over de doorbetaling in de vakantieperiodes. We spreiden de kosten van de muzieklessen van uw kind over 12 maanden uit. Als we de vakanties niet laten doorbetalen gaat het maandbedrag omhoog van de overige maanden. Daardoor zal de laatste betaling van het 2e semester 2019-2020 per begin juli zal plaatsvinden. Per 1 augustus zal de betaling van het 1e semester seizoen 2020-2021 plaatsvinden.

Aanmelden

  Ondergetekende

  Geeft op  Geboortedatum

  Geslacht

  Instrument

  Niveau

  Locatie

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Je e-mailadres

  Rekeningnummer [IBAN]

  Plaats en datum

  Extra informatie (optioneel)

  Handtekening

  Houdt uw muisknop ingedrukt om een handtekening te zetten

  Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting Sociaal Cultureel Werk om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie muziekles en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Sociaal Cultureel Werk. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.Daarnaast gaat u bij aanmelding automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden..

  Zoeken