Skip to content

Wilt u ook graag vaker een stap buiten de deur zetten, maar liever niet alleen? Wij van Dag!enDoen! helpen u daar graag bij. Wij verzamelen de activiteiten uit uw gemeente & omgeving voor u in één agenda en helpen met vervoer waar nodig. Op deze manier hopen wij bij te kunnen dragen aan uw dagelijkse geluk.

Goedendag! Wat gaat u doen vandaag?

Een bakje koffie drinken, de handwerkclub in uw dorpshuis, de klaverjasclub, of zomaar ergens naar toe. Zo nu en dan is het toch fijn om dit samen met iemand te doen? Eenmalig, wekelijks, maandelijks of juist spontaan; die keuze is geheel aan u.

Op de tablet (of telefoon) middels de dag!endoen app krijgt u duidelijk beeld wat er in uw omgeving te doen is. Heeft u zelf geen tablet? Geen probleem! U kunt ook een tablet van ons lenen. Bent u allergisch voor techniek? Een van onze vrijwilligers komt graag bij u langs om u te helpen. Net zo lang tot de  angst weg is.

Ga naar de website van Dag en Doen

DAG!ENDOEN!, HOE WERKT HET?

Via een app op uw tablet (Android, Apple of op uw laptop/telefoon) kunt u het dagelijks aanbod aan activiteiten in de buurt bekijken. Met een eenvoudige ‘druk op de knop’ kunt u zich aanmelden.

Vervoer nodig? Geen enkel probleem! U kunt dit aangeven via de app of door contact met ons op te nemen.

Welke activiteiten staan er op de agenda?

Wij proberen alle activiteiten die op Ameland worden georganiseerd te verzamelen in één agenda.

Staat een activiteit niet vermeld op de agenda? Laat het ons vooral weten door te mailen naar: info@dagendoen-ameland.nl

‘Meedoeners’ helpen u graag

De ‘Meedoeners’ (de vrijwilligers van Dag!enDoen!) helpen u graag wegwijs te maken met de agenda. Maar gaan indien gewenst ook met u mee naar een activiteit of zijn uw chauffeur om u van A naar B te brengen.

Wat kost het?

De app is gratis en de meeste activiteiten ook. Soms kan er een bijdrage gevraagd worden, bijvoorbeeld entreekosten of de kosten voor eten en drinken.
Voor vervoer wordt een bijdrage van 0.30 cent per kilometer gevraagd. (Minimaal € 1.50 per rit.).

Heeft u geen Android tablet, dan kunt u er één in bruikleen van ons krijgen.

Ga naar de website van Dag en Doen

Contact

Heeft u nog vragen dan helpen wij u graag verder per telefoon, mail of door middel van een thuisbezoek.

Wij zijn te bereiken via 0519-542365/0519-554351 of    info@dagendoen-ameland.nl

De Toel, Kardinaal de Jongweg 31, 9163 HZ Nes

Ons Hol, Oranjeweg 30, 9161 CC Hollum

Zoeken